Indlæg: Hjælp uledsagede børn fra Moria-lejren

Indlæg: Hjælp uledsagede børn fra Moria-lejren

25. oktober 2020 - kl. 10:29 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Ida Skov, byrådsmedlem for Enhedslisten.

På onsdag får byrådet i Frederikshavn chancen for at tilslutte sig den voksende gruppe kommuner, der presser på, for at få regeringen til at lade Danmark tage imod uledsagede flygtningebørn fra den nedbrændte Moria-lejr på Lesbos.

Børnene her lever nu under frygtelige forhold, som vi ikke kan tillade for noget barn, mange er i direkte livsfare.

Der er o. 5000 uledsagede flygtningebørn i lejren. Mange Europæiske lande indser, at de må hjælpe her og arbejder for at redde børnene ud af de umenneskelige forhold.

Norge og 10 EU-lande er allerede i gang med at modtage disse børn eller har besluttet at gøre det.

Forhåbentlig vil hele byrådet i Frederikshavn Kommune være enige om at tilkendegive, at vores kommune gerne vil modtage 10 af disse flygtningebørn, hvis regeringen lytter efter opfordringen til at være med til, at Danmark skal være med til at redde børnene ved at modtage en del af dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Hjælp uledsagede børn fra Moria-lejren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER