Knæk Cancer løb i Sæby på lørdag

Knæk Cancer løb i Sæby på lørdag

22. oktober 2020 - kl. 8:22 - af

Lørdag aften den 24.10. løber TV2`s Knæk Cancer Show over skærmen.

Samme dag bliver Sæby også gennemløbet på kryds og tværs. Det er den ivrige motionsløber Dan Kristensen, som står bag det store event i byen.

I 2018 var Dan selv kræftramt. “Jeg har altid stillet op i en del løb, hvor der var en god sag at løbe til fordel for. Efter min egen tur – blev tingene sat endnu mere i perspektiv, hvor vigtigt det er at støtte op om noget, som i de fleste tilfælde kun rammer naboen.

Med knæk Cancer Løbet i Sæby håber jeg at kunne sætte Sæby på skærmen lørdag aften, det vil være en stor tilfredsstillelse at aflever et så stort beløb som muligt fra alle os i Sæby. Det tegner godt, da løbet længe har været udsolgt. Ligesom alle de handelsdrivende i Sæby og omegn har støttet godt op om projektet med gaver mm. bl.a. til amerikansk lotteri.

Selve løbet har start tre steder i byen. Det er på Torvet, ved Sparekassen Vendsyssel og i Byparken, hvor der alle steder løbes på en 5.3 km rundstrækning.

Det er muligt at støtte dette velgørenhedsløb ved at indbetale en en selvvalgt donation til mobilepay 5685MR.

Alle beløb tælles sammen og indbetales til Knæk Cancer Showet.

Jeg ved livet det bliver ikke genudsendt”, slutter Dan Kristensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Knæk Cancer løb i Sæby på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER