Pragtfuld villa med uovertruffen beliggenhed på Sæby Havn

Pragtfuld villa med uovertruffen beliggenhed på Sæby Havn

20. oktober 2020 - kl. 13:41 - af

EDC Lars Jensen: Med sit herskabelige ydre, nydelige indre og sin suveræne beliggenhed på Sæby Havn er denne villa ikke en ejendom, der går i glemmebogen lige med det samme. Huset er flot vedligeholdt og byder på en fantastisk panoramaudsigt over marinaen, åen og stranden – med solopgangen over Kattegat som kronen på værket.

Det er med andre ord ikke en hvilken som helst adresse, I nu kan flytte ind på. Hvor der er hav, er der liv, så glæd jer til at nyde lokalområdet, straks I har sat jeres navne på postkassen. Omkring jer finder I flere spisesteder, og lystbådehavnen tiltrækker naturligvis fritidssejlere fra nær og fjern. I bliver endda genboer til Sæby Kirke, som også er et besøg værd, selvom det ikke er søndag formiddag. Kirken gemmer nemlig på nogle af områdets smukkeste kulturskatte i form af gamle, velbevarede kalkmalerier fra senmiddelalderen.

Jeres nye hjem er gudskelov noget nyere. Ejendommen blev opført i 1921 i en stil, der arkitektonisk forener periodens populære murermestervillaer med en ældre, mere herskabelig byggestil. Alt fremstår særdeles velholdt – eksempelvis er tag og vinduer henholdsvis renoveret og udskiftet i 2014. Den flot anlagte gårdhave på forsiden af huset indgår ligeledes smukt i det samlede relief, der har en fin symmetri som sit primære omdrejningspunkt. Bag huset får I også en flisebelagt gårdhave, som er utrolig flot anlagt med rosenbede og hortensia.

Indadtil fordeler boligen sig over 200 m2 i halvandet plan, og indretningen strejfer en fornem balance mellem det nydelige og det hjemlige. I får således både stuklofter og rosetter, mens der samtidig er taget hånd om alt det praktiske. Standen er flot, hvilket blandt andet giver sig til udtryk i den flotte tilstandsrapport. Der er også en lille kælder under huset.

I stueplan har I tre stuer plus en bonusstue, mens køkkenet er hyggeligt med plads til et spisebord. I har endda et lille viktualierum foruden vådrum i form af bryggers og badeværelse. Førstesalen er renoveret i 2014, og denne etage byder til gengæld på en rumfordeling, som I sagtens kan justere på. De nuværende to værelser suppleres nemlig af to store stuer, og dertil har I et flot badeværelse med kar. Mod vest har I udgang til en lille altan, og mod øst kan I nyde det flotte vue over havet fra den skønne udsigtsterrasse.

Adresse: Havnen 6, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005466

Type:  Villa

Boligareal: 200 m2

Grundareal: 756 m2

Rum:  6

Værelser: 4

Antal plan: 3

Byggeår: 1921

Energimærke:  D

Pris: 4.998.000 kr.

Ejerudgifter: 2.152 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pragtfuld villa med uovertruffen beliggenhed på Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER