Ændringer i Byrådet og tilhørende udvalg

Ændringer i Byrådet og tilhørende udvalg

23. juni 2020 - kl. 8:34 - af

Kasper Sulbæk Lau har fået nyt arbejde, som betyder, at han fra den 30. juni ikke længere kan sidde i Byrådet for Frederikshavn Kommune.

Byrådet skal derfor på rådets næste møde den 24. juni forholde sig til hans udtræden og indkaldelse af et nyt medlem. Samtidig skal Byrådet tage stilling til forskellige omrokeringer i de politiske udvalg.

Kasper Lau er valgt for Dansk Folkeparti. Partiet har også indvalgt Flemming Rasmussen. 1. suppleant er Lars Oldager, Sæby, der i en tidligere periode har haft sæde i Byrådet. Men siden seneste kommunalvalg har Lars Oldager forladt DF og skiftet til Socialdemokratiet. Derfor indtræder Lars Oldager som nyt medlem af Socialdemokratiets byrådsgruppe, som dermed konsoliderer sit mandattal til 19, mens DF mister det ene af sine 2 mandater.

Flemming Rasmussen indtræder på Kasper Laus plads i Sundhedsudvalget og Socialudvalget.

Socialdemokratiets byrådsgruppe anmoder om følgende ændringer i byrådsmedlemmernes placering i udvalg og bestyrelser gældende fra 1. juli 2020 frem til 31. december 2021: Erik Kyed Trolle udtræder af Børne- og Ungdomsudvalget og i stedet indtræder Lars Oldager. Karl Falden udtræder af bestyrelsen for Den selvejende institution Østervrå Idræts- og Kulturcenter, hvor Lars Oldager indtræder. Det samme gælder bestyrelsen for Sundhedshus Sæby I/S, hvor Karl Falden udtræder, og Lars Oldager indtræder.

Også i Bevillingsnævnet sker der ændringer. Her udtræder byrådsmedlem Flemming Rasmussen pr. 24. juni og erstattes af Carsten B Sørensen. Bevillingsnævnet udsteder alkoholbevillinger, godkender bestyrere og giver tilladelse til udvidet åbningstid til restaurationer. Bevillingsnævnet består af en repræsentant for politiet valgt af politidirektøren, et sagkyndigt medlem og indtil 6 andre medlemmer. Personer, der ikke er medlem af kommunalbestyrelsen, kan være medlem af et Bevillingsnævn.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ændringer i Byrådet og tilhørende udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER