Konservatives Pernille Weiss gæstede Sæby og Frederikshavn

Konservatives Pernille Weiss gæstede Sæby og Frederikshavn

22. maj 2020 - kl. 9:17 - af

Med invitation fra Den Konservative Vælgerforening i Frederikshavn Kommune fandt medlem af Europa-Parlamentet Pernille Weiss, Konservative, en ledig dag i en travl kalender til at besøge Sæby og Frederikshavn.

Pernille Weiss arbejdet til dagligt i Europa-Parlamentets ITRE-udvalg (udvalget for Industri, Energi og Forskning), og udvalget for Miljø og Sundhed, hvor hun kæmper for at få sat ambitiøse mål for nedbringelsen af drivhusgasser.

I Sæby var første besøg på Nordmark A/S, hvor Morten Mørk og Michael Jacobsen byd velkommen og viste fabrikken frem Der blev bla drøftet vindenergi-branchen i Danmark, hvor netop Nordmark A/S kan bidrage med viden og erfaring indenfor vind/energi-området, både som dansk virksomhed og som international spiller i markedet.

I Frederikshavn var der først besøg på Orskov Yards. Christina Ørskov og Lars Fischer fortalte om familievirksomheden og den store negativeffekt som Corona-krisen netop nu ramt virksomheden og hvor vigtig at grænserne igen kan blive genåbnet.

Pernille Weiss blev orienteret om den kæmpe investering i fremtid og arbejdspladser som Orskov Yard har lavet. En ny stor flydedok er tæt på færdig bygget i Tyrkiet og ankommer til Frederikshavn i juli måned.

Efter Ørskov var der besøg hos Mikkel Seedorf og Frederikshavn Havn. Pernille Weiss så bla. udviklingen på havnen, hvor hun var specielt interesseret i de aktiviteter, som er skabt de seneste år. Hun fik en gennemgang af økonomien og baggrunden for strategien samt en rundtur på havneområdet. Pernille Weiss kan tage denne viden med tilbage Bruxelles for at støtte op om den fortsatte udvikling af havnen.

Sidste stop på turen var, efter invitation af Sæby Lystfiskerforening, et kik på vandmiljøet ved Sæby Å.

Med på rundturen havde Pernille Weiss følgeskab af spidskandidat for Konservative til kommende byrådsvalg John Henriksen, samt formand og næstformand for Konservative Vælgerforening i Frederikshavn Kommune Tomo Kijanovic og Thomas Rugholm.

Vælgerforeningen er glade for det tætte og konstruktive samarbejde der er opbygget med Pernille Weiss og planlægger endnu et besøg i Frederikshavn Kommune i løbet af året.

99010982_4453590304666861_7706447449706987520_o (1) kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konservatives Pernille Weiss gæstede Sæby og Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER