Næste fastelavn vil alle klædes ud som sygeplejerske

Næste fastelavn vil alle klædes ud som sygeplejerske

24. marts 2020 - kl. 9:48 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg til debatten fra Klaus Hjulmand.

Man skal kende en fra sundhedsvæsnet for virkelig at forstå hvilken indsats de leverer lige nu, hvilket pres de arbejder under og efter hvad eksperterne siger, er vi kun lige startet, de næste 2-3 uger kan blive grimme.

Jeg ved, at vi er mange der i den grad værdsætter deres indsats, de er de sande helte, disse helte behøver ikke sætte sig selv i centrum, der er intet “hokus pokus mig i fokus” over deres ageren på Facebook eller andre SOME kanaler, vi ved det godt. V andre er taknemmelige over at I hver dag giver os en sikkerhed af at, det hele nok skal blive godt igen.

Vi har i Frederikshavn kommune en tradition for at løfte i flok, og hver hjælper og yder hvor man kan, også når krisen kradser.  Vi hjælper fordi vi kan og fordi sådan gør vi. Vi hjælper ikke for egen vindings skyld, så ville hjælpen jo også klinge lidt hult.

Flere har været imponeret og kommet med de forventelige automat likes på nyheden om, at vores borgmester har tilmeldt sig Frederikshavns kommunes jobbank under krisen, man må forstå at hun er klar til at trække i den hvide kittel igen.

Det er der intet galt i, i en krise skal vi jo alle hjælpe, men efter min mening er spin maskinen kørt et skridt for langt. Jeg og andre har kæmpe respekt for at man tilmelder sig, uanset hvad man i dag laver, men hvorfor er det nødvendigt at poste det på forskellige SOME medier og gå i
pressen med det? Man skal virkelig passe på med at fortolke, men i disse tider hvor meget handler om spin og PR, kunne nogen få den opfattelse, at det handler om at dyrke en popularitet, men sådan hænger det nok ikke sammen.

Min personlige mening er, at man som leder bliver på sin post, og indgår 100% i det kriseberedskab der kører i kommunen. Tænk hvis der pludselig kommer en situation med hurtige beslutninger, så dur det ikke at lederen er på andre vikaropgaver.

De sande helte er dem man ikke ser eller hører, men virkelig mærker når de mangler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Næste fastelavn vil alle klædes ud som sygeplejerske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER