Hyggelig villa i Syvsten med mange muligheder

Hyggelig villa i Syvsten med mange muligheder

29. februar 2020 - kl. 0:24 - af

EDC Lars Jensen: Velkommen indenfor til 110 veludnyttede kvadratmeter. Huset står i oprindelig stil, så her kan I tage de kreative briller på og forestille jer, hvordan I både med gode idéer kan opdatere rummene, eksempelvis åbne op og lave loft til kip, men I kan allerede nu glæde jer over de hyggelige og originale detaljer. Planløsningen giver jer en stor stue, køkken, tre gode værelser, fint lille badeværelse og en entré.

Velkommen udenfor hvor I bliver mødt af denne charmerende ejendom, som er opført i 1903 og beliggende på en 554 kvadratmeter stor grund. I forbindelse med indkørslen er der opført et vaskehus. Udearealerne består af en dejlig og overkommelig have, som byder op til leg og aktiviteter for familien.

Velkommen til Syvsten, som er en hyggelig lille landsby i kort afstand til Sæby. Syvsten er by, som har et aktivt lokal- og foreningsliv, hvor man blandt andet kan besøge Syvsten Kro eller deltage i hallens mange arrangementer hele året rundt.

Adresse: Ålborgvej 232, Syvsten, 9300 Sæby

Mægler:  Ruben Dietz

Sagsnr.  93005254

Type:  Villa

Boligareal: 110 m2

Grundareal: 636 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1903

Energimærke: G

Pris: 278.000 kr.

Ejerudgifter: 1065 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig villa i Syvsten med mange muligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER