Frederikshavn Kommune vil hjælpe Denex-ansatte videre

Frederikshavn Kommune vil hjælpe Denex-ansatte videre

28. februar 2020 - kl. 11:14 - af

Da produktionsvirksomheden Denex lukker sidst i marts, mister op til 68 medarbejdere desværre deres arbejde. Jobcenter Frederikshavn vil gerne i samarbejde med fagorganisationerne Dansk Metal, 3F, HK og andre relevante gøre en indsats for at hjælpe de ramte borgere videre på arbejdsmarkedet.

– Det er rigtig ærgerligt, at vi mister vigtige arbejdspladser i vores kommune. Det kan ikke undgå at ramme lokalsamfundet hårdt. Men heldigvis har vi hos en række af vores andre virksomheder behov for hænder. Og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe de berørte medarbejdere videre hertil, siger John Karlsson, formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Flere muligheder for støtte
Jobcenter Frederikshavn vil tilbyde, at der kan oprettes et beredskab til rådighed for virksomheden og dens medarbejdere. Formålet med beredskabet er at præsentere en række støttemuligheder for Denexs medarbejdere. Mulighederne kan fx være informationsmøder om blandt andet jobmulighederne andre steder i kommunen. Der kan også blive oprettet kontortider, hvor interesserede kan møde op til rådgivning og vejledning. De relevante a-kasser, uddannelsesinstitutioner og Jobcenter Frederikshavn vil her stille op og præsentere deres tilbud om hjælp til jobsøgning, efteruddannelse, videreuddannelse med mere.

– Vi står klar til at hjælpe, så godt vi kan. Og der er flere muligheder i vores kommune. Fx vil Jobcenter Frederikshavn den 11. marts afholde en stor jobmesse i Arena Nord. Her deltager en række virksomheder, som har brug for arbejdskraft, siger John Karlsson, formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune vil hjælpe Denex-ansatte videre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER