Børnebørnenes madværksted inspirerer til sunde madvaner

Børnebørnenes madværksted inspirerer til sunde madvaner

28. februar 2020 - kl. 8:53 - af

Hjerteforeningen Sæby er netop startet med endnu en gang at byde 8 bedsteforældre og deres børnebørn velkommen til Børnebørnenes Madværksted i køkkenet på Sæby skole på Brolæggervej.

Med madværkstedet ønsker Hjerteforeningen at styrke fællesskabet mellem børn og deres bedsteforældre og endvidere inspirere hele tre generationer til at spise sundere.

Nordea-fonden støtter udviklingen og starten på Børnebørnenes madværksted. Alt materiale har Hjerteforeningen lavet for Nordea-fondens midler, ligesom det første madværksted også er støttet af Nordea-fonden. De efterfølgende madværksteder støttes af midler fra VELUX-fonden.

Kogebogen er udviklet, så både børn og bedsteforældre kan genkende indholdet, så de også udfordrer deltagernes smagssanser og viden om mad. Der er opskrifter fra nutiden, og opskrifter, der var mere udbredt tidligere.

”Det er sjette gang vi afvikler kurset, og vi har altid mødt stor interesse for Madværkstedet. Opskrifterne lægger op til, at børn og bedsteforældre lærer noget om egne og hinandens madvaner, og om, hvordan dansk madkultur med tiden har ændret sig,” fortæller Formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

Madkurset henvender sig til børn, der går i 4.-6. klasse. Børn og bedsteforældre laver mad sammen 4 gange med køkkenleder Elsa Toftelund som instruktør. Madværkstedet på Sæby Skole henvender sig til elever fra alle skolerne i Sæby og oplandsbyerne.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnebørnenes madværksted inspirerer til sunde madvaner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER