Ny caféforpagter i Sæby Golfklub…

Ny caféforpagter i Sæby Golfklub…

27. februar 2020 - kl. 0:08 - af

Der kommer i bogstaveligste forstand nye boller på suppen i Sæby Golfklub, hvor en helt ny caféforpagtning åbner den 3. april med Rikke Lysdal Christiansen ved roret.

Rikke er uddannet smørrebrødsjomfru, bosat i Frederikshavn og har en lang karriere bag sig som kantineleder hos Frederikshavn Gymnasium, men også på SAS Falconer Center og SAS Royal Hotel i København, Brøndums Hotel i Skagen, tidl. Det Gule Pakhus i Frederikshavn (nu Scandic) med flere.

I åbningstilbuddet er der da også både almindelig og luksussmørrebrød, som kan indtages i caféen eller ud af huset, ligesom menukortet også byder på alt fra lette anretninger til selskabsmenuer.
Alt i caféen er nyt, og i øjeblikket er der i fuld gang med istandsættelse af lokalerne, efter Keld Hansen ophørte sin virksomhed ved årsskiftet 2019. Men til trods for at Rikke møder op til en helt ny start, er der mange hundrede lokale golfspillere, der glæder sig til hendes ankomst.

Det er nu ikke kun golfspillere, der er plads til i lokalerne, der er smukt beliggende lige ud til Sæbygaard, – her er nemlig højt til loftet, og alle er velkomne.

Fredag den 3. april kl. 16-19 åbnes caféen for første gang under den nye drift, hvor Rikke inviterer venner, familie, medlemmer, gæster, forretningsforbindelser og andre til en uformel reception og et let traktement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny caféforpagter i Sæby Golfklub...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER