Storm og vand har ædt af kysten syd for Sæby

Storm og vand har ædt af kysten syd for Sæby

24. februar 2020 - kl. 8:17 - af

De seneste ugers barske vejr med masser af blæsevejr og regn har været hård ved kysten umiddelbart syd for Sæby.

I området ved Solsbækvej i forlængelse af Brolæggervej og ca. 150 m nordpå er stien helt ude ved kanten af skrænten meget snart i overhængende fare for at styrte ned på selve stranden. Flere steder har vejrliget gjort betydelige indhug og lavet store huller. Desuden ligger der mange rester af træer i strandkanten.

Det begynder at se faretruende ud! Så er man på travetur på denne strækning er der al mulig grund til at tage sig i agt og træde varsomt!

Tekst og fotos: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Storm og vand har ædt af kysten syd for Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER