Stor helårsgrund smukt beliggende i Kilden

DCIM102MEDIADJI_0006.JPG

Stor helårsgrund smukt beliggende i Kilden

23. februar 2020 - kl. 13:48 - af

Ugens bolig fra EDC Lars Jensen, er denne gang en byggegrund.

Går I med drømmen om at bygge jeres drømmebolig i et naturskønt område – så har I muligheden lige her. Velkommen til Kilden, et særdeles attraktivt boligområde beliggende ca. 4 kilometer fra Frederikshavn centrum.  Ikke langt fra jeres nye bopæl ligger Vandværksskoven, som er en helt enestående og fantastisk skov, der med dens nærhed til byen er blevet til et populært udflugtsmål. Vandværksskoven er fantastisk til familie skovture med madpakker og gåture. Selvom skoven ikke ligger langt fra byen, kan du nyde roen og stilheden året rundt, samt opleve et rigt dyreliv på tætteste hold. De mange gamle bredkronede bøgetræer skaber hygge i den gamle skov – herude kan du høre en masse fuglearter og natuglens skrig. Stierne i skoven er brede og velegnet til forskellige former for motion som mountainbike, løb og rideture. Du kan også gå på jagt efter bær, urter og blomster i naturens spisekammer, som du må plukke til eget forbrug.

Har I drømmen, så har vi grunden.

Adresse: Tronderupvej 2, Kilden, 9900 Frederikshavn

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005195

Type:  Helårsgrund

Grundareal: 1.585 m2

Pris: 395.000 kr.

Ejerudgifter: 771 kr.

DCIM102MEDIADJI_0011.JPG

DCIM102MEDIADJI_0004.JPG

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor helårsgrund smukt beliggende i Kilden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER