Vil I bo i det nye kvarter på Boelsmindevej – tæt ved havet?

Vil I bo i det nye kvarter på Boelsmindevej – tæt ved havet?

22. februar 2020 - kl. 0:08 - af

Nybolig Sæby: I den nordlige del af Sæby, på rolig stikvej med skov og hav i nærheden ligger denne skønne villa. Der er fine tilkørselsforhold, nem adgang til offentlig transport og byen byder på skole, bibliotek, svømmehal mv. hvor alt er indenfor rækkevidde.

Villaen er arkitekttegnet, opført i 2017 og bliver opvarmet med jordvarme (6KW) og har solcelleanlæg (2KW). Der er brugt klassiske, tidløse materialer så som sort pap-tag, arkitekttagrender i zink og troldtekt i loftet, hvilket giver den gode akustik, desuden flotte Timmerman marine plankegulve i eg og store italienske lysegrå gulvklinker.

Alle elementer i køkken, bryggers og værksted er fra JKE og er ens for at skabe en helhed.

Man kommer ind i et dejligt stort, lyst bryggers med loft til kip og klinkegulv. Her er lyse indbyggede skabe og masser af bordplads. Fra bryggerset kommer videre til fordelingsgangen. På højre hånd er der to identiske værelser i en rigtig god kvadratisk størrelse. På venstre hånd ligger badeværelset, her er gulv klinker og indrettet med bruseniche, vask og væghængt toilet. Ved siden af badeværelset ligger et værelse. For enden ad gangen træder man ind i det store lyse rum som indeholder køkken og alrum. Her har man virkelig følelsen af lys og luft omkring sig. Tagvinduerne er automatisk styret. Køkkenet er indrettet med lyse skabe, lys bordplade, gaskomfur og alle hårde hvidevarer, i det hele taget en skøn arbejdsplads med god plads. Desuden er her et mindre viktualierum med hylder til opbevaring (i dette rum er der ikke gulvvarme). I selve alrummet står spisebordet/langbordet samt en skænk. Herfra er der også udgang til terrassen. Fra alrummet er der adgang til forældresoveværelset, med et lækkert walkin closet med flotte skabe og diverse indretninger til tøjet. I tillæg er der adgang til separat badeværelse med bruseniche. Opholdsstuen ligger lidt forskudt for alrummet og har et stort vinduesparti hvilket både giver lys ind i stuen, samt en dejlig udsigt til haven. Til venstre for indgangen ligger garagen, som er med, el port og støbt gulv, her er installeret varmepumpe (luft til luft). Bagved garagen er der indrettet et dejligt stort værksted med grovkøkken.

Haven er indrettet af Unika Haver med forskellige terrasser i både IPE-træ og fliser samt bede og græsplæne. Villaen er kandidat til at blive et 0-energihus. Huset er lige til at flytte ind i og appellerer til både unge og lidt ældre familier.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/boelsmindevej/105085/933289

Sag nr.: 933289

Adresse: Boelsmindevej 151, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 3.295.000, –

Udbetaling: Kr. 165.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 3.236, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 13.302,-/11.691,-

Bolig areal: 219 m2

Grund: 919 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 2017

Energimærke: A20

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil I bo i det nye kvarter på Boelsmindevej - tæt ved havet?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER