Sæby Bryghus åbner Beer Lounge i Grønnegade

Sæby Bryghus åbner Beer Lounge i Grønnegade

17. februar 2020 - kl. 17:31 - af

Nu roder de snart ikke længere hos Sæby Bryghus, Grønnegade i Sæby. Bryghuset har holdt lukket fredag d. 14. og lørdag d. 15. februar, da de har fundet et andet sted til deres produktionsapparat, hvorfor de laver stedet i Grønnegade om til en “Beer Lounge”.

I opstartsfasen fik de 3 iværksættere brygget alt deres øl i Løkken, men fremover er det kun deres flaskeøl – Nellemanns IPA, Kaper Classic og SønderStrand Lager, der skal brygges her, og så vil de brygge deres egen fadøl i lejede lokale på Ålborgvej i Sæby.

Sæby Bryghus’ Beer Lounge er lige nu ved at være klar til ibrugtagning med hjemmebyggede borde og bænke samt stole købt på genbrug – hvilket giver en særlig stemning og er med til at gøre stedet bæredygtigt. Der vil hele sommeren være åbent fredag og lørdag og med ændrede åbningstider, så også aftentimerne tages i brug, med mulighed for udeservering i de lune sommeraftener. Når sommeren så er slut, og turisterne rejst hjem, er planen, at der skal holdes åbent for aftaler om arrangementer med ølsmagning i forbindelse med bl.a. klubaftener med div. spil og lignende.

Dog vil det altid være muligt at få øl fra Sæby Bryghus hos andre butikker og udskænkningssteder i Sæby.

Kom og vær med til åbningen af Sæby Bryghus Beer Lounge fredag d. 21. februar kl. 16:00 – 22:00.

Bryghus1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bryghus åbner Beer Lounge i Grønnegade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER