Nybolig Sæby: Flot villa i gåafstand til centrum

Nybolig Sæby: Flot villa i gåafstand til centrum

15. februar 2020 - kl. 6:53 - af

Velkommen til Kappelhavevej 11 som er beliggende tæt på centrum, her er der en dejlig lukket have med en skøn overdækket terrasse, hvor man kan nyde morgen solen på en dejlig sommerdag. Haven er nem at holde og forhaven er med små bede og skærver i begge indkørsler.

Man træder indenfor i en fordelingsgang, hvor der til venstre er et lyst og dejligt badeværelse med badekar og bruser. Dejligt soveværelse. Stort og hyggeligt køkken/alrum med masser af plads til hele familien og udgang til haven. Køkkenet er lyst og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Der har tidligere været et værelse, hvor der er spiseplads i køkkenet og det kan let reetableres. Fra gangen kommer man ind i en dejlig, lys stue med et par trin ned kommer man ned i en hyggelig nedsænket stue med brændeovn, klinkegulv og gulvvarme samt udgang til overdækket terrasse og haven. Der er et skønt lysindfald i begge stuer fra de store vinduespartier.

Kælderen har en rigtig god loftshøjde og er meget anvendelig samt i beboelseskvalitet. Når man kommer ned i kælderen, er der en fordelingsgang med et disponibelt rum til venstre med garderobeskabe. Et stort disponibelt rum på 29 kvm jf. BBR- meddelelsen med egen udgang – her har der tidligere været frisørsalon. Flot badeværelse og et dejligt bryggers, hvor der er plads til både vaskemaskine, tørretumbler og skabsfryser. Til sidst endnu et disponibelt rum med god plads.

Med kun 100 meter til busterminalen er det ikke et problem at komme videre hvad enten det er til Frederikshavn eller Aalborg. Du kan også tage cyklen eller gå til centrum, hvor der er mange indkøbsmuligheder og cafeer og går du lidt længere er du på havnen, som på en sommerdag er fyldt med liv og hygge.

Går du med drømmen om at have mere plads til din fritidsinteresse eller har du brug for mere plads når familien er på besøg. Så kunne denne villa måske være noget for dig.

Ring til os 9840 1200 og få en fremvisning! Vi ses.

ÅBENT HUS SØN 23. FEBRUAR KL. 12.00 – 15.00

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/kappelhavevej/105085/933328

Sag nr.: 933328

Adresse: Kappelhavevej 11, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.195.000,-

Udbetaling: Kr. 60.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.029,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.778,-/4.276,-

Bolig areal: 140/99 m2

Grund: 702 m2

Stue/vær.: 2/1

Opført: 1963/1978

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot villa i gåafstand til centrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER