Sognepræst Helge Morre Pedersen takker af efter 38 år

Sognepræst Helge Morre Pedersen takker af efter 38 år

11. februar 2020 - kl. 15:47 - af

I Albæk-Lyngså Sogn er sognepræst og arresthuspræst Helge Morre Pedersen næsten blevet en institution. Han startede som præst i sognet den 1.4.1982 – altså for 38 år siden.

I de mange år har Helge Morre Pedersen mødt mange sognebørn, både i de glade stunder hvor det har været barnedåb, konfirmationer og bryllupper, men der har også være nogle af de lidt mere tragiske. Han har begravet folk, som var mætte af dage, men også unge mennesker som kom af dage, enten p.g.a. uheld eller sygdom, men værst af alt er nok de børn, som aldrig fik lov at opleve denne jord.

Det er hele spektret rundt, og han har derfor haft kontakt til mange familier i sognet.

Nu slutter denne æra så den 1.4.2020, men Helge Morre Pedersen vil dog forestå konfirmationen af dette års konfirmander. Der er 3, der skal konfirmeres i Lyngså og 17 i Albæk. Der ud over vil han fortsætte som arresthuspræst 2020 ud.

Herefter flytter familien til Aarhus, nærmere bestemt til Skæring, for at komme tættere på børn og børnebørn.

Hvem der bliver den nye sognepræst vides endnu ikke, da stillingen først bliver slået op om nogle uger, og man forventer at den nye sognepræst tiltræder embedet den 1.5.2020.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sognepræst Helge Morre Pedersen takker af efter 38 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER