Oversvømmelserne i Sæby efterlader ingen skader

Oversvømmelserne i Sæby efterlader ingen skader

11. februar 2020 - kl. 11:58 - af

Birger Isaksen, der er havnefoged i Sæby Havn kan ånde lettet op. Der er ikke umiddelbart sket skader efter at vandstanden mandag aften var steget til 1.25 m over normalen i Sæby Lystbådehavn, hvor der p.t. ligger omkring 50 både.

Vandet er langsomt ved at trække sig tilbage, og da han var på sin morgenrunde, var vandet faldet til ca. 60 cm over det normale, og Birger Isaksen forventer at vandstanden vil falde yderligere hen over eftermiddagen.

På et tidspunkt var havnens træbroer oversvømmede, men de har heldigvis ikke taget skade. Han mener også at det skulle være ovre for denne gang, også selv om det måske skulle blæse op igen, og man tager tidevandet i betragtning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oversvømmelserne i Sæby efterlader ingen skader' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER