Centralt beliggende moderniseret 50’er villa

Centralt beliggende moderniseret 50’er villa

10. februar 2020 - kl. 15:11 - af

home Sæby – Læsø: Denne villa ligger midt i byen med samme afstand til de to skoler og bare 400 m til indkøb og gågade. Huset er i tre plan med fuld kælder og og stueplan på 66m2 og 1. sal med tre værelser fordelt på 46 m2, hvor der er lavet legehems i de to mindste værelser.

Huset indeholder entré med garderobeplads og glasdør til fordelingsgang med original trappe til første sal og dør til kældertrappen. Den skønne lyse stue har store vinduer imod syd og plads til både hyggekrog og langt spisebord. Køkkenet er fra Ikea med sorte låger og egetræs bordplade. Fra køkkenet er der dobbelt glasdør til den store træterrasse som går omkring husets sydøstlige hjørne. Desuden er der i stueplan badeværelse med brus.

På første sal er der lyst repos med adgang til de tre værelser. Et stort soveværelse med to østvendte gavlvinduer og skabsvæg med skydelåger samt et kvistværelse mod syd med stige til dejlig legehems og gavlværelse mod vest, som ligeledes har stige til fin legehems. Denne etage er særdeles godt udnyttet.

I kælderen er der mosaikfliser på gulvet i de fleste rum. Tapperummet fører videre til stort depot og viktualierum samt meget stort hobbyrum, som sælger anvender til gamerrum. Her har sælger lavet et flot gråt epoxygulv. Desuden er der værkstedsrum med arbejdsbord og udgang til den udendørs trappe og stort vaskerum med skabsarrangement og vask.

En fin villa på meget central beliggenhed nær alt.

Kontantpris: 1.198.000

Udbetaling: 60.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.081

Energimærkekarakter: D

Boligareal: 112 m2

Kælder: 66 m2

Grundareal: 774 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Centralt beliggende moderniseret 50'er villa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER