Ældrecenteret flyttede ind i børnehaven

Ældrecenteret flyttede ind i børnehaven

10. februar 2020 - kl. 12:51 - af

Som et led i et samarbejde mellem Børnehuset Brolæggervej og ældrecenteret, som startede i foråret 2019, er turen nu kommet til at de ældre skal på besøg i børnehaven. Der er planlagt 3 besøg her i foråret inden børnehaven igen cykler på besøg på ældrecentret.

I fredags kom 5 beboere og deres 2 hjælpere på besøg på Brolæggervej 4. En flok forventningsfulde børn gav en varm velkomst og bød indenfor til leg. Der blev vist rundt og børnene faldt helt naturligt i snak med de ældre. Der blev snakket, tegnet, leget med hånddukker og leget med modellervoks. Til slut samledes alle børn i en stor rundkreds, og der blev sunget nogle sange fra hverdagens sangbog.

De ældre havde flødeboller med til stor fornøjelse for børnene. Et gensidigt positivt og givende samarbejde – og vi glæder os allerede til det næste besøg, lyder det fra personalet på Brolæggervej 4.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrecenteret flyttede ind i børnehaven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER