OUTLET på bibliotekerne i vinterferien

OUTLET på bibliotekerne i vinterferien

5. februar 2020 - kl. 13:58 - af

Overflødige og kasserede materialer fra både børne- og voksenbibliotekerne sættes til salg lørdag den 8. og 15. februar, kl. 10.00-13.00 på bibliotekerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby.

Mangler du lidt god læsning til vinterferien, din private reol eller skal sommerhusets samling suppleres? Måske kunne du bruge lidt højtlæsningsguf til børnebørnene eller noget helt andet, så er bibliotekernes ”OUTLET” et rigtig godt bud på stedet at hente ny forsyning – og til en overkommelig pris.

Hele tiden foregår der en løbende optimering af materialebestanden på bibliotekerne i Frederikshavn Kommune. Nye titler skal ind – og så ryger de lidt ældre eksemplarer ud, eller det kan være overskydende eksemplarer af titler, der har været ekstra stor interesse for i en periode.

Udbuddet er bredt, men biblioteket kan ikke sige præcis, hvad der er med. Outlet betyder, spartansk udstyret salgslokale, hvor der sælges overskudsvarer til lavpris. På biblioteket foregår salget i bedste kræmmerstil, med mulighed for at gå på jagt – helt på egen hånd.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'OUTLET på bibliotekerne i vinterferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER