Hyggelig og charmerende villa i attraktivt kvarter

Hyggelig og charmerende villa i attraktivt kvarter

4. februar 2020 - kl. 16:35 - af

home Sæby – Læsø: Dennne moderniserede villa ligger på en lille hyggelig sidevej til Boelsmindevej. Huset ligger i en lukket have med dobbelt carport mod vejen og sort plankeværk omkring den fine gårdhave. Herfra er der adgang til dejlig lys entre med store smukke cremefarvede fliser, som fortsætter gennem køkken, bryggers og badeværelse. Der er gennem hele huset charmerende synlige bjælker i loftet og flotte brede plankegulve i stue og værelser.

Fra entreen er der glasdør til pænt køkken/alrum med hvide fyldningslåger og fransk dør til opholdsstuen mod øst. En dejlig stue med terrassedør og vindue mod haven og dør til et meget stort værelse, som tidligere har været en del af stuen. Hvis man ønsker en større stue, kan dette tilbageføres.

En rummelig fordelingsgang med integreret bryggers giver adgang til to meget store værelser mod øst og et værelse mod nord samt lækkert badeværelse med glasvæg til brus, fritstående badekar og nydeligt skabsarrangement.

Huset er meget rummeligt og lyst med glatte hvide vægge og lofter. Den kombinerede fordelingsgang med bryggers har bordplade og vaskeplads med skabe, vaskemaskine og tørretumbler nedenunder. Det er en fin udnyttelse af fordelingsgangen.

Den hyggelige gårdhave mod syd/vest er med et fint udekøkken samlingspunktet for grillaftener og sammenkomster. På den østlige side af huset byder den gamle have på stor plæne, frugttræer og højbede.

En skøn perle på god og rolig beliggenhed i attraktivt kvarter i nordbyen – tæt på strand og skov.

Kontantpris: 1.895.000

Udbetaling:  95.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.955

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 163 m2

Garage: 20 m2

Grundareal: 1058 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig og charmerende villa i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER