Borgmester hylder pokalvindere med fiskefrikadeller

Borgmester hylder pokalvindere med fiskefrikadeller

4. februar 2020 - kl. 9:34 - af

I weekenden vandt Frederikshavn White Hawks pokalfinalen i ishockey. Borgmesteren hylder derfor spillerne og alle omkring holdet på Frederikshavn Rådhus – med fiskefrikadeller

Med en 2-0 sejr over Rungsted sikrede Frederikshavn White Hawks i weekenden pokalen i ishockeyens Metal Cup. Borgmester Birgit S. Hansen vil gerne hylde den bedrift ved at invitere spillere, trænere og andre omkring White Hawks på fiskefrikadeller. Det sker på fredag.

– Vi elsker ishockey i Frederikshavn, og vi elsker fiskefrikadeller. Derfor er jeg glad for at kombinere de to ting, når vi skal hylde White Hawks’ flotte sejr i weekenden. Det er virkelig stærkt gået af holdet, og jeg glæder mig til at tage imod dem i byrådssalen, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Det er 18 år siden, at White Hawks senest kunne løfte en pokal, men holdet har dog været tæt på en del gange de senere år.

– Jeg synes, det er imponerende, hvor højt et ishockey-niveau vi kan holde heroppe. Vi har nogle gode faciliteter for sporten – og har haft det i mange år – og det betaler sig, når vores lokale klub kan levere flotte resultater som dette, siger Birgit S. Hansen.

Borgmesteren overbringer sin lykønskning og er vært for fiskefrikadeller på fredag kl. 17.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmester hylder pokalvindere med fiskefrikadeller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER