Sæbygardens Venner er trukket i arbejdstøjet

Sæbygardens Venner er trukket i arbejdstøjet

3. februar 2020 - kl. 9:02 - af

Sæbygardens Venner sælger fadderskabsbeviser til fordel for Sæbygarden. I januar og februar måned har bestyrelsen for Sæbygardens Venner gang i salg af fadderskabsbeviser, så mange firmaer, forretninger og borgerforeninger i Sæby og omegn er besøgt, eller kan regne med i kommende tid at få besøg.

“Vi har allerede mødt stor velvillighed til at købe beviser. Det er dejligt at man også i oplandsbyerne vil støtte. En del af Sæbygardens medlemmer kommer også fra de omkringliggende byer, så støtten fra oplandsbyerne er vi taknemmelig for”, siger Inge Nørbjerg Rasmussen, der er bestyrelsesmedlem i Sæbygardens Venner.

Ved sådan et køb støtter man aktiviteter i Sæbygarden. Der støttes blandt andet til indkøb af uniformer, gæsteinstruktører og sociale samlinger i Garden.

Ved den årlige generalforsamling i marts måned trækkes der lod om en koncert med Sæbygarden blandt ejere af fadderskabsbeviser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygardens Venner er trukket i arbejdstøjet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER