Nybolig Sæby: Flot ejerlejlighed med havudsigt

Nybolig Sæby: Flot ejerlejlighed med havudsigt

2. februar 2020 - kl. 5:35 - af

På havnen i Sæby ligger denne flotte ejerlejlighed med en helt fantastisk havudsigt. Her er der gåafstand til både centrum og strand, som på en dejlig sommerdag oser af hygge. Der er masser af liv på havnen, når alle de flotte sejlbåde strømmer til om sommeren.

Området omkring Sønderstrand 11 er pænt vedligeholdt. Ejerlejligheds komplekset består af 6 lejligheder og den vi skal se nærmere på, ligger i stueplan. Når man ankommer til ejerlejligheden, er der egen parkeringsplads og dørtelefon, så man kan stå i lejligheden og lukke gæsterne ind.

Velkommen indenfor, hvor man kommer ind i entreen, her er der skabe med skydelåger til opbevaring af overtøjet, sko og alt det praktiske. Til højre ligger badeværelset der er med bruseniche og plads til opbevaring af vaskemaskine og tørretumbler. Der er køkken med spiseplads og fin glaskarnap, der byder lyset indenfor sammen med en flot udsigt til Kattegat. Der er soveværelse med skabe med skydelåger. Stuen vender ud til Kattegat og der er en fin terrasse, hvor morgensolen kan nydes sammen med lyden af havets brusen.

Kan bruges som flexbolig!!

Ejerlejligheden anvendes til udlejning og er udlejet p.t.

En pæn ejerlejlighed, hvor der er et tidløst materialevalg og hvor udsigten er helt i top. Såfremt du ønsker at bo med Kattegat lige uden døren, så er denne lejlighed et godt bud på dit kommende hjem?

Link: https://www.nybolig.dk/ejerlejlighed/9300/soenderstrand/105085/933299

Sag nr.: 933299

Adresse: Sønderstrand 11, st.tv., 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.795.000,-

Udbetaling: Kr. 90.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.031,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 7.332,-/6.444,-

Bolig areal: 98 m2

Vær.: 2

Opført: 2006

Energimærke: B

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot ejerlejlighed med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER