Skoda i brand på motorvej E45 ved Sæby

Skoda i brand på motorvej E45 ved Sæby

30. januar 2020 - kl. 14:56 - af

Nordjyllands Beredskab blev i dag kl. 10.40 kaldt til en bilbrand på motorvej E45 i nordgående retning ved Sæby.

Det viste sig, at der var gået ild i motorrummet på en Skoda. Branden opstod pludselig fortæller ejeren, der var på vej fra Samsø til Skagen. Bilen satte ud et kort øjeblik, for der efter at gå i brand.

Heldigvis kom en GLS chauffør, med en pulverslukker forbi, og han var hurtig igang med at slukke, så alt hvad brandfolkene fra Sæby måtte gøre var at efterslukke, og det var således kun bilens motor, der brændte.

Ingen mennesker kom til skade ved uheldet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoda i brand på motorvej E45 ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER