Uddeling af integrationspris i slutningen af april

Uddeling af integrationspris i slutningen af april

24. januar 2020 - kl. 0:08 - af

Torsdag den 23. april afholdes i Det Musiske Hus i et samarbejde med Integrationsrådet, Kultur- og Fritidsudvalget og Sundhedsudvalget den årlige prisfest med uddeling af både Frivilligprisen, Sundhedsprisen, Godt gået-prisen samt Integrationsprisen.

Integrationsprisen medvirker til at fremme og anerkende særlige initiativer, der sigter mod at styrke integrationen af etniske minoriteter.

Integrationsrådets formål med prisen er at fortælle de gode historier, at synliggøre nye og virkningsfulde initiativer samt at anerkende en særlig indsats.

Integrationsrådet skal drøfte punktet på rådets næste møde den 28. januar.

Det kommunale sekretariat foreslår, at der maksimalt uddeles priser for 15.000 kr., og at der maksimalt uddeles 3 priser. Herudover er der en udgift på op til 5.000 kr. til annoncering, blomster og gavechecks i forbindelse med prisfesten.

Integrationsrådet udvælger kandidaterne ud fra de indsendte indstillinger. Alle forslag skal begrundes i kandidatens indsats for at fremme integration og ligestilling. Indstillinger til prisen sendes via et elektronisk indstillingsskema på Frederikshavn Kommunes hjemmeside eller direkte på mail til maku@frederikshavn.dk. Indstillingsfristen er den 15. februar 2020 kl. 12.00.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uddeling af integrationspris i slutningen af april' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER