Mette Hardam ny formand for Kultur- og fritidsudvalget

Mette Hardam ny formand for Kultur- og fritidsudvalget

14. januar 2020 - kl. 9:16 - af

På sit gruppemøde mandag 13. januar har Venstres byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune omfordelt posterne, efter at Anders Broholm udtræder af byrådet med udgangen af januar, fordi han på­begynder nyt job i København.

Mette Hardam overtager pladsen som formand for Kultur- og fritidsudvalget.

”Kultur og fritidslivet er en helt central del af at have en god kommune. Det er vigtigt for os der bor her unge som ældre, for turismen og for bosætningen. Det område har min store interesse og er hjerteblod for mig. Jeg har været aktiv eller frivillig i foreningslivet siden jeg var barn og derud­over er det en oplagt mulighed for at bygge videre på de erfaringerne som jeg har fået via formands­skabet i Distriktsudvalget.” Siger Mette Hardam, der er Venstres borgmesterkandidat til valget i 2021 og gruppeformand.

Dermed forlader Mette Hardam posten som formand for Plan- og miljøudvalget. En plads der overtages af Peter Sørensen, der også hidtil har været medlem af det udvalg. Peter Sørensen har gennem de første to år i byrådet markeret sig som en klar og tydelig Venstrestemme.

Jens Borup indtræder i Teknisk Udvalg, mens Jytte Høyrup indtræder i Plan- og Miljøudvalget. Peter Sørensen overtager den ledige plads i Økonomiudvalget.

”Der hersker ingen tvivl om, at det er rigtig godt nordjysk træls, at Anders Broholm forlader os, for Anders er en stor politisk kapacitet. Med Jens Borup i vores byrådsgruppe, får vi dog en række andre og nye kompetencer og erfaringer, som Venstre med garanti får gavn af. Jeg er sikker på, at vi har sat holdet på en måde, så vi kan yde mest mulig indflydelse i byrådet i resten af denne byråds­periode” Siger Mette Hardam.

Ændringerne træder i kraft, når de er endeligt godkendt i byrådet 29/1 og de førstkommende udvalgs­møder i hhv. KFU og PMU.

Venstres udvalgspladser i byrådet er fordelt således efter rokaden:
Kultur- og fritidsudvalget: Mette Hardam (Formand), Asger Mortensen

Plan- og miljøudvalget: Peter Sørensen (Formand), Jytte Høyrup

Teknisk udvalg: Jens Borup

Økonomiudvalget: Mette Hardam, Peter Sørensen

Børne- og ungdomsudvalget: Asger Mortensen

Socialudvalget: Helle Madsen

Sundhedsudvalget: Jytte Høyrup

Arbejdsmarkedsudvalget: Helle Madsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mette Hardam ny formand for Kultur- og fritidsudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER