Spændende nyt forårsprogram fra biblioteket

Spændende nyt forårsprogram fra biblioteket

13. januar 2020 - kl. 8:09 - af

Bibliotekerne i Frederikshavn, Sæby og Skagen har udsendt et helt nyt omfattende program med en masse spændende foredrag og andre aktiviteter.

Allerede den 21. januar er der ”Babybongo”, og den 3. marts gælder det ”de første år” om de yngste. Begge arrangementer foregår på Sæby Bibliotek. Den 29. januar er der teater for børn i Manegen; det er teatergruppen Batida, som lver et musikalsk møde mellem en almindelig pige og en mærkelig pingvin. Den 20. februar i vinterferien laves der på biblioteket i Sæby flaskeposter til Grønland, og der er forunderlige havdyr den 17. februar. I de smås afdeling er der også den 28. april spørgsmålet om vikling, slynge eller bæresele, og den 23. maj kommer Hr. Skægs Hotel for de allermindste i 2 omgange til Manegen i Sæby. For de 8-14-årige er der kunstnerklub i Manegen fra den 29. juni til den 3. juli.

Den voksne afdeling
Den 24. januar er der mulighed for at komme med på heldags bustur til Art i Herning i samarbejde med Galleri Nordenvind.

Den 6. februar kommer kommunens naturvejleder Bo Storm til Sæby. Bibliotek, hvor han kommer ind på, at træerne betyder for insekterne. Gennem billeder og fortællinger præsenteres masser af naturens finurligheder.

På biblioteket i Sæby vil forfatterne Lisbeth Zornig og Michael Lindholm den 5. marts fortælle om tilblivelsen af deres bøger og plottet heri. Samme aften vil Lisberh Zorning, der jo også er kendt som aktiv samfundsdebattør, i Manegen fortælle om Sundhed, selvværd og livskriser” – allerede ved udgivelsen meldes dog om udsolgt til arrangementet.

Mathilde Kimer, Chief 1 og Søren Ryge Petersen
Den 10. marts vil DR-udenrigskorrespondent Mathilde Kimer i Manegen give et indblik i den ukrainske situation med foredraget ”Fem års kamp for en bedre fremtid”.

Den 12. marts kommer multikunsterner, sangskriver og DJ Chief 1 til Manegen, hvor han deler ud af anekdoter fra sit liv, hvor han vil lære os, at vi skal tage ved lære af de knubs, livet giver, og samtidig turde udleve vores drømme.

I forbindelse med 100-året for Genforeningen gæster Søren Ryge Petersen Manegen i Sæby den 24. marts. Ryge har rødder i det sønderjyske. Han havde en usædvanlig barndom og gik således i skole syd for grænsen, hvor han snakkede sønderjysk, plattysk, dansk og tysk hver eneste dag. 

Clairvoyance, krigsfotos og Nak og Æd
Det clairvoyante medie Ian Elliott præsenterer en klarsynsaften i Manegen den 22. april. Elliott vil skabe kontakt til folk, som er ”gået over på den anden side” og få beskeder fra den åndelige verden.

”And there was silence” er titlen, når Manegen den 30. april danner rammen om Jan Grarups fotografiske arbejder i krigszoner og brændpunkter rundt i verden. Jan Grarups fotos viser nogle af de værste sider af verden, men gennem hans fotos spores også glimt af håb.

Den 6. maj vil Nikolaj Kirk fra ”Nak og æd” i Manegen tage publikum med bag kulisserne og fortælle om, hvordan man får inspiration til at arbejde kreativt med naturstof på TV.

Ud over de nævnte ”nedslag” er der flere oplevelser i vente i Sæby, og dertil kommer mange aktiviteter i Frederikshavn og Skagen.

Programmet kan ses via dette link eller hentes på bibliotekerne:
https://issuu.com/bibliotekogborgerservice/docs/program_for_r_2020_lille?fr=sNmNjYTE0NTE4Mw

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende nyt forårsprogram fra biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER