Platinsponsorat til Sæby Golfklub fortsætter

Platinsponsorat til Sæby Golfklub fortsætter

9. januar 2020 - kl. 12:47 - af

Spar Nord har forlænget sit sponsorat i Sæby Golfklub. Dermed fortsætter det 30-årige samarbejde med den lokalt forankrede bank, der var med som frontfigur allerede fra den spæde begyndelse til golfklubben i 1989 og siden har fungeret som platinsponsor.
En platinsponsor er det nærmeste Sæby Golfklub kommer et hovedsponsorat, og med fondsstøtte fra både Sparekassen Sæbys Fond og Spar Nord Fonden er Spar Nord den samarbejdspartner, der bidrager mest til klubben

Forlængelsen, som lyder på 2 år, vækker stor glæde hos golfklubben. ”Vi er meget stolte over, at Spar Nord fortsat bakker os op i det arbejde, vi udfører. Det udgør en betydelig forskel for dette helt fantastiske og smukke sted, hvor vores 800 lokale medlemmer og over 4.000 årlige besøgende dyrker sporten i et stærkt socialt fællesskab og i de mest idylliske omgivelser”, udtaler sekretær Inge Thomsen og fortæller, at Spar Nord er en fantastisk partner, der udover faglig sparring indenfor de finansielle områder også er fast deltager i golfklubbens erhvervsnetværk.

Sporudvalgsformand Kim Albæk tilføjer: ”Der hersker ingen tvivl om, at forlængelsen med Spar Nord i stor grad også bunder i vores netværksforum, hvor alle vores faste sponsorere 9-10 gange om året samler mange af vores sponsorer til et fællesmøde, og vi vil forsøge at dyrke det endnu mere de kommende sæsoner”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Platinsponsorat til Sæby Golfklub fortsætter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER