19-årig græsk mand forsat forsvundet

19-årig græsk mand forsat forsvundet

3. januar 2020 - kl. 16:34 - af

Nordjyllands Politi offentliggør i dag et opdateret foto af den græske mand, Nikolaos Isidoros Theodoridis, der blev eftersøgt i medierne d. 11. december 2019.

Politiet har modtaget fotoet fra den græske familie, og det nye billede er taget senere end det tidligere offentliggjorte, hvorfor det er politiets samlede vurdering, at det nye er mere vellignende.

”Men man skal selvfølgelig være opmærksom på, at der er tale om en såkaldt selfie, hvorfor hans ansigtsform kan være lidt anderledes,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam.

Politikommissæren oplyser, at politiet – siden efterlysningen blev bragt i offentligheden – kun har modtaget få henvendelser i sagen. Og ingen af disse har desværre ført til noget konkret, ligesom politiets efterforskning ikke har tilvejebragt livstegn fra den forsvundne unge mand.

”Vi er stadig interesseret i oplysninger i sagen – så hvis man har set den unge mand, så skal man ringe til os på 114,” siger Kenneth Rodam, der håber, at det nye foto kan give anledning til fornyede henvendelser i sagen.

Den eftersøgtes signalement er:
• mand, 19 år, 170 cm høj, tynd, brunt hår og brune øjne

Politiet ved, at han ankom med fly til Aalborg Lufthavn tirsdag d. 26. november 2019 kl. 23.50. Kort efter sin ankomst tog den unge mand ophold i Nørresundby, viser Nordjyllands Politis efterfølgende efterforsknings-arbejde. Men siden har man ikke hørt fra ham. Og han dukkede ikke op til den planmæssige afrejse d. 2. december 2019.

nytfotoeftersogt19aarig kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '19-årig græsk mand forsat forsvundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER