Rolig nytårsaften hos brandfolkene i Sæby

Rolig nytårsaften hos brandfolkene i Sæby

1. januar 2020 - kl. 14:25 - af

Traditionen tro holdt de lokale deltidsbrandmænd nytårsparade på årets sidste dag, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Stationsleder, Henrik Stage, holdt, også traditionen tro, tale på vegne af Falck og efterfølgende egne vegne.

Talen fra Falcks øverste ledelse bar ikke overraskende præg af de besparelser og nedskæringer, der har præget året, der er gået. Men nu lysner det, og fokus skal i det kommende år være på at genskabe tilliden til Falck, ligesom der skal bruges resurcer på kunder og personel, der i det forgangne år har stået voldsom for skud i forbindelse med den spareøvelse, der igen skulle gøre Falck til en rentabel forretning.

Stationsleder Henrik Stage’s egen tale, var en tak til de lokale deltidsbrandfolk på stationen i Sæby. De blev rost for sammenhold, kammeratskab og ikke mindst deres tilgang til de opgaver, der havde været gennem året.
Ialt 80 udkald har der været i 2019 for brandfolkene i Sæby, og det har spændt vidt fra fejlalarmer til større indsatser, men alle med samme professionelle tilgang, hvilket han også benyttede lejligheden til at takke for.

Slutteligt blev der traditionen tro udråbt et trefoldigt leve, et for Falck og et for Sæby Brand, som i den sammenhæng var nyt tiltag.

Efter parolen overgik vagten for nytårsaften og nat til 3 brandfolk og en holdleder, men helt modsat sidste nytårsaften, blev det en stille og rolig affære. Trods mange udkald i Nordjylland som helhed, ja så var alt stille og roligt natten igennem for brandfolkene i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rolig nytårsaften hos brandfolkene i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER