Anders Broholm stopper i politik…

BYRÅDET_Anders_Broholm_1

Anders Broholm stopper i politik…

27. december 2019 - kl. 9:39 - af

Anders Broholm udtræder den 1. februar 2020 af byrådet i Frederikshavn Kommune. Han har fået nyt job i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Børne- og undervisningsministeriet i København, hvor han skal arbejde med de gymnasiale ungdomsuddannelser på nationalt plan.

”Det har været en svær beslutning, men efter 14 år som politiker er det tid til at begynde et nyt kapitel i mit liv. Jeg var kun 21 år gammel, da jeg begyndte som politiker og jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle være politiker i hele mit liv. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med noget nyt, og det kan ikke forenes med at være aktiv i politik” Siger Anders Broholm, der har sidste byrådsmøde den 29. januar 2020.

”Jeg har haft helt utrolig mange gode oplevelser i politik og er stolt over at have bidraget til udviklingen i Frederikshavn Kommune. Særligt har det været en stor fornøjelse at være udvalgsformand gennem 10 år først for sundhed og siden for kultur/fritid. Jeg er taknemlig for den store opbakning, jeg har oplevet gennem mit politiske arbejde og jeg glæder mig til at få sagt ordentligt tak for samarbejdet til de mange, jeg har arbejdet sammen med – det har jeg heldigvis januar måned til” Siger Anders Broholm.

Venstres gruppeformand i Frederikshavn Kommune, Mette Hardam, udtaler:
”Jeg vil på Venstres vegne ønske Anders tillykke med jobbet og samtidig takke for indsatsen gennem mange år. Juleforberedelser er mange ting – i år skulle jeg forberede mig på, at Anders Broholm ikke længere skal være min fortrolige sparringspartner i forhold til politik. Det er lidt af en mavepuster og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg gerne havde fortsat samarbejdet med Anders. Når det er sagt, så må jeg også erkende, at jeg godt vidste, at det blot var et spørgsmål om tid, før drømmejobbet bød sig og jeg glæder mig på hans vegne.

Selvom Anders rent aldersmæssigt har været vores ”Benjamin” i denne periode, så besidder ingen af os andre den samme politiske know-how. Jeg er dog fortrøstningsfuld og sikker på, at venstres gruppe nok skal finde melodien sammen fremmod det kommende kommunalvalg”.

Jens Borup, der er 1. suppleant, indtræder i byrådet og Venstres byrådsgruppe vil i løbet af januar fordele posterne internt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Broholm stopper i politik...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER