Tunnelløb i Dybvad gav flot overskud

Tunnelløb i Dybvad gav flot overskud

26. december 2019 - kl. 17:48 - af

Dagen før skoleeleverne i Dybvad gik på juleferie, blev de præsenteret for en flot julegave fra arrangørerne af Dybvad Tunnelløb, nemlig overskuddet fra årets løb. Klaus Nielsen fra arrangørgruppen kunne således overrække hele 28.000 kroner til Støtteforeningen for Hørby-Dybvad Skoleafdeling, som nu skal bruge pengene på aktiviteter for eleverne i begge byer.

Tunnelløbet, der i år blev afholdt for 2. gang, fandt sted søndag den 27. oktober og havde deltagelse af 320 motionister fra både nær og fjern, som prøvede kræfter med de forskellige ruter. Disse var, som løbsnavnet antyder, planlagt efter Dybvads tunneller; både de faste og adskillige til lejligheden opførte – og i lighed med sidste år nød løbet bred opbakning fra både motionsløbere, “fodfolk” og det lokale erhvervsliv.

2018-udgaven af Dybvad Tunnelløb resulterede i øvrigt i et overskud på godt 21.000 kroner, der dengang gik til Dybvad Byudvikling. Arrangørerne Helle Brinkmann, Anders Skovsgaard og Klaus Nielsen er yderst tilfredse med begge de flotte resultater, som de håber kan gentage sig ved kommende løb og derved bidrage til flere spændende projekter i og omkring Dybvad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tunnelløb i Dybvad gav flot overskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER