Årets Prisfest: Indstil til priser, penge og hæder

Årets Prisfest: Indstil til priser, penge og hæder

23. december 2019 - kl. 0:20 - af

Kender du en fantastisk frivillig? En dygtig sportsmand? Eller måske en person, der virkelig gør en forskel for integrationen? Så indstil vedkommende til Årets Prisfest.

Hvert år hylder Frederikshavn Kommune ildsjæle inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration med en stor prisfest, der løber af stablen til foråret.

– Det er så vigtigt at fejre de mennesker, der gør en stor indsats – og dem har vi heldigvis virkelig mange af her i Kommunen, fortæller borgmester Birgit S. Hansen, der står for selve prisuddelingen til prisfesten.

Derfor leder Frederikshavn Kommune efter ildsjæle, der fortjener at blive indstillet til årets priser – og eftersom der skal uddeles hele otte priser, håber man, at borgere fra hele kommunen vil indstille kandidater.

– Vi skal have alle navne frem i lyset – så skriv endelig ind, hvis du kender nogen, der skal nomineres, opfordrer Birgit S. Hansen.

Indstil din kandidat
Der uddeles hele otte priser på dagen, så Frederiksgavn Kommune har brug for alle de indstillinger, de kan få. Der uddeles følgende priser på dagen, som du allerede nu kan indstille kandidater til:

  • Godt Gået prisen: Til den exceptionelle sportspræstation – uddeles både til hold og til enkeltpersoner, som har vundet mesterskaber, er udtaget til landshold eller på andre måder har gjort sig særligt bemærket i 2019. Du indstiller til Godt Gået prisen her.
  • Hædersbevisningerne: Her har vi hele fire priser til årets individuelle præstation, årets bedste hold, årets bedste lederpræstation og årets kulturtalent/oplevelse fra 2019. Hver hædersbevisning kommer med en pulje på 10.000 kroner. Du indstiller til Hædersbevisningerne her.
  • Frivillighedsprisen: Prisen kan gå til både borgere, foreninger, institutioner og organisationer, der virkelig har gjort en forskel gennem sit frivillige arbejde i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner. Du indstiller til Frivillighedsprisen her.
  • Sundhedsprisen: Prisen kan gå til både borgere, foreninger, institutioner og organisationer, der har gjort en særlig indsats for at fremme sundheden i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner. Du indstiller til Sundhedsprisen her.
  • Integrationsprisen: Prisen kan gå til enkeltpersoner, foreninger og grupper, som via deres indsats har været med til at fremme integration og ligestilling i Frederikshavn Kommune i 2019. Prisen er på 10.000 kroner. Du indstiller til Integrationsprisen her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Prisfest: Indstil til priser, penge og hæder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER