Privatbolig og restauration med industrikøkken

Privatbolig og restauration med industrikøkken

22. december 2019 - kl. 9:42 - af

home Sæby – Læsø: Denne ejendom ligger midt i Lyngså by og er egentlig byens gamle købmandsgård. Den store grund ligger med udsigt over markerne mod øst og faktisk kan man skimte vandet ved Lyngså Strand fra de private gemakker. Ejendommen består af den flotte bygning mod Hovedgaden, som rummer dejlig hall med lyse rustikke gulvfliser, som fortsætter ind i de tre fine toiletter. Fra hallen er der til hver side adgang et fint restaurationslokale – det ene lidt større end det andet. Fra det ene er der adgang til personalerum, baggang og personaletoilet. Fra det andet lokale er der åben forbindelse til tjener rum med kølefaciliteter, kasseapparat, kaffemaskiner mv. Herfra videre til anretterrum og velindrettet opvaskerum med Ken Industrimaskine samt godt industrikøkken med stort gaskomfur, industriovn, friture og meget mere. Den fine hall har desuden behagelig trappe til stort lokale på første sal med samme fine laminatplankegulv, som de øvrige restaurationslokaler. Her er fri hanebånd og flere tagvinduer. Dør fører ind i flere disponible rum med tæppe og parketgulv samt ud over det store loft, som har været anvendt til lager i købmandens tid.

På den anden side af gårdspladsen finder man privatboligen, som indeholder entré med adgang til pænt lyst badeværelse med hjørnebruser og lyst skabsarrangement samt bryggers med gode skabe og udgang til haven. Desuden er der trappe til første sal med to børneværelser og enkelte trin op til skønt køkken/alrum med laminatparket på gulvet, hvide låger og sort granitbordplade ved kogepladsen. I dette fine rum er der synlige gamle bjælker i loftet og smuk udsigt over haven og markerne samt med lille bitte kig til vandet. Terrassedør fører ud på dejlig træterrasse mod den store have med plæne og gamle træer. Der er desuden fransk dør fra alrummet til endnu en hyggelig opholdsstue.

Herudover er der i bygningen stor garage med støbt gulv og elport.

På dette sted får man virkelig mange gode bygninger for pengene og masser af muligheder for at have bolig og erhverv på samme matrikel.

Østkystvejen 151 – Smedegården i Lyngså

Kontantpris: 1.295.000

Udbetaling: 65.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.492

Energimærkekarakter: D

Boligareal: 168 m2

Erhvervsareal: 338 m2

Grundareal: 1.372 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Privatbolig og restauration med industrikøkken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER