Nytårskoncerter i Abildgård Kirke

Nytårskoncerter i Abildgård Kirke

22. december 2019 - kl. 0:58 - af

Traditionen tro vil der blive afholdt nytårskoncert i Abildgård Kirke, Frederikshavn. Koncerten vil i år bliver afholdt søndag d. 12. januar. Der er i år tale om 2 koncerter samme dag, kl. 16.00 (meget få billetter tilbage) og kl. 19.30. Koncerterne er i år lagt i hænderne af kirkemusiker Knud-Erik Thrane, som har været ansat i kirken i 2 år.

Abildgård Kirke fylder i 2020 50 år, og det vil blive fejret med forskellige Gudstjenester, arrangementer og koncerter i løbet af året. Jubilæet skydes i gang med et brag af disse koncerter.

Men også i anledning af, at Knud-Erik Thrane 2 dage efter koncerterne fylder 60 år og med 40 år i musikbranchen, har han samlet nogle af sine allerbedste kolleger og venner fra hele Nordjylland til at skabe nogle fantastiske og alsidige koncerter i det smukke og meget velegnede kirkerum.

Jens Christian vil være konfrencier, men vil selvfølgelig også synge på sin sædvanlige skønne vis. Knud-Erik har arbejdet sammen med Wandt ved adskillige koncerter og privatarrangementer i det nordjyske igennem de sidste 6 år.

Den Unikke Trio blev skabt for 15 år siden, og trioen består af sanger Tina Siel med den fløjlsbløde stemme,  Tine Lilholt på harpe og fløjte og Thrane på klaver. De to piger er selvfølge lig selvskrevet til denne koncert. Trioen laver stadig adskillige koncerter i hele Danmark.

Lise Robenhagen Hjørne, som i dag er en stor del af Knud-Eriks koncertvirksomhed, deltager også i koncerter og vil med sit skønne væsen og smukke stemme og igen bjergtage publikum med sange fra både operaverdenen, musical og popgenren,

Anders Teigen er fra Ålborg og skuespiller og sanger, han har blandt andet ved flere tilfælde spillet hovedrollen i musicalen Atlantis, som Jabador i Les Miserables, Pontius Pilatus i Jesus Christ Superstar og meget andet. Teigen og Thrane har ligeledes arbejdet sammen ved flere tilfælde de sidste par år.

Skagboen Mads Toghøj har i øjeblikket en kometkarriere og spiller mange koncerter i det ganske land og hans hjerte banker stadig for Skagen, som han har skrevet mange sange om og Mads er også en fantastisk Elvis fortolker,

Orkestret ved disse koncerter består udover pianist Knud-Erik Thrane af dennes bror, Klaus Thrane på trommer, Jesper Frost Bylling på bas, Klaus Pindstrup på violin, Ejvind Burholt på klarinet og saxofon, Ole Albrechtsen på guitarer og Henrik Strøm på orgel og keyboard. Assistent og sanger ved koncerter er Karen Møller Krolykke og kirkens ungdomskor deltager også.

Det er alt i alt tale om nogle af Nordjyllands absolut dygtigste solister og musiker, som alle er professionelle og har hele Danmark som deres arbejdsplads.

Glæd jer til en enestående stjernestund i selskab med Knud-Erik Thrane & venner. En koncert i en pyntet kirke med nytårskoncert stemning og musik i alle genrer, fra klassisk, jazz, popballader til viser og rock.

Der vil blive serveret en forfriskning i pausen.

Billetter koster kr. 225,- + gebyr og kan købes på www.billetten.dk eller i Sæby, Frederikshavn og Skagen Turistbureau.

Link:  https://v2.billetten.dk/link/eventno/84723

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårskoncerter i Abildgård Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER