Svindel og humbug – spørgsmålet er fra hvem……

Svindel og humbug – spørgsmålet er fra hvem……

17. december 2019 - kl. 13:26 - af

Igår blev dem der læser Kanal Frederikshavn, beriget med et indlæg fra Mogens Bandholm fra Skagen, der sammenligner Mette Hardam’s ansættelse som udlejer af spejderhytte med sagen om Britta Nielsen.

Dette tenderer injurier, hvilket vi på det kraftigste tager afstand fra.
At man som offentlig valgt politiker skal stå på mål for mangt og meget, det er vist almindelig kendt. Men at sammenligne en privatpersons arbejde, der er udført under ansvar fra bestyrelse, der har ageret og håndteret sagen – ja det er ganske enkelt usmageligt og langt over den grænse for, hvad man både skal og bør finde sig i som person.

For en god ordens skyld vil vi her nævne, at når Mette i sin funktion som formand for Plan og Miljø udvalget har haft punkt på dagsordenen vedr. den omtalte sag, ja så har Mette erklæret sig inhabil og ikke deltaget – udelukkende for ikke at få blandet privat erhverv og politik sammen.

Altså er der på ingen måde, foregået noget der har været til og for Mette’s egen vindings skyld, ligesom der på ingen måde er foregået svindel. Derfor kan dette på ingen måde sammenlignes med sagen mod Britta Nielsen. Og derfor anser vi indlægget fra Mogens Bandholm som tenderende injurier, udelukkende med interesse i at “fælde et menneske” uden nuancer og kobling til virkeligheden.

Louise Jæger – formand for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svindel og humbug - spørgsmålet er fra hvem......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER