Stort fritidshus i Lyngså, med god plads både ude og inde

Stort fritidshus i Lyngså, med god plads både ude og inde

14. december 2019 - kl. 11:13 - af

Nybolig Sæby: Fritidshuset ligger i Lyngså, på en 5.005 m2 stor naturgrund med gode solforhold og et rigt dyreliv. Samtidig er der et rigt fugleliv, da Stensnæs Rev – et stort nærliggende område er udlagt som fuglereservat. Badestranden ved Lyngså er fantastisk, med flot sandstrand og klitter hvor man kan sole sig i læ for vinden og ligge helt uforstyrret. Kører man ca. 12 km nordpå kommer man til Sæby hvor der er gode indkøbsmuligheder, hyggeligt bymiljø omkring torvet og en livlig lystbådehavn. Lidt sydpå ca. 3 km, i Voerså er der et hyggeligt spisested ved åen, hvor der også er udlejning af vandcykler, kanoer og der er der også en fin lystbådehavn.

Når man kører ned ad Snorgårdsvej og drejer ind ved nr. 7 parkerer man ved siden af huset og har garage/udhus og brændeskur for enden.

Indgang til huset er via køkken/alrum som er et stort åbent rum med god loftshøjde. Her er god plads til spisebordet samt en lille sofagruppe. Køkkenet er lyst med alle hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til badeværelset, som er med bruseniche, og det er også her vaskemaskinen står. Videre er der et værelse som er møbleret med et skab og en sovesofa. Fra alrummet går man videre ind i stuen, her er et fint lysindfald og loft til kip. Den er møbleret med en hyggelig sofagruppe og brændeovn som sørger for hyggen på en kold efterårsdag.

Der er yderligere to værelser som er lige store, det ene er møbleret med køjer, det ideelle børneværelse. Det andet er møbleret med en dobbeltseng og skab. Fælles for værelserne er at de er lyse og hyggelige.

Fra stuen er der adgang til dejlig, delvist overdækket, vestvendt træterrasse, herfra er der en god udsigt over grunden. Terrassen følger huset på to sider så der er mulighed for at nyde solen hele dagen. Grunden er anlagt med græsplæne og omkranset af træer.

Ønsker du luft, strand og masser af natur omkring dig? Så kan dette fritidshus være en godt bud. RING 98 40 12 00 og aftal tid for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/snorgaardsvej/105085/933294

Sag nr.: 933294

Adresse: Snorgårdsvej 7, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 925.000, –

Udbetaling: Kr. 50.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.460, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.890,-/3.347,-

Bolig areal: 93 m2

Grund: 5.005 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1969/2000

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fritidshus i Lyngså, med god plads både ude og inde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER