Naturskønt beliggende landsted med flot stor erhvervshal

Naturskønt beliggende landsted med flot stor erhvervshal

14. december 2019 - kl. 9:50 - af

EDC Jensen & Riise: Naturskønt beliggende landsted mellem Hørby og Dybvad, kun ca. 5 minutters kørsel fra Dybvad, ca. 30 minutters kørsel til Aalborg og 20 minutters kørsel fra Frederikshavn. Til ejendommen hører i alt 8,888 ha. jord som fordeler sig på ca. 3,8 ha ager der pt. er udlejet og resterende eng, sø og gårdparcel.

Ejendommen er smukt beliggende, med boligen direkte ned til flot engdrag med bl.a. egen sø og god jagt. Desuden er her stor isoleret hal på 487 kvm. fra 2003, opført i søstenselementer som pt. anvendes til maskinværksted med gode adgangsforhold. Her er bl.a. toilet og badfaciliteter, frokoststue, kontor mm. Her er der et utal af anvendelsesmuligheder enten til privat eller erhverv. Desuden et par mindre udhuse, hvor bl.a. et stort pillefyr er placeret og opvarmer boligen.

Boligen er et velisoleret og charmerende træhus fra 2008, indrettet med gulvvarme i hele stueplan, stor flot hall med loft i kip, stort spisekøkken med brændeovn og udgang til god sydvestvendt terrasse, med flot udsigt over søen og engene. Fra køkkenet har man åben forbindelse til hyggelig stue. Soveværelse samt bryggers, depot og stort lyst badeværelse. Fra hallen har man god trappe til stort åbent repos/stue på 1 salen. 1 sal indeholder desuden 4 virkelig gode værelser med trægulve. En virkelig god og rummelig bolig.

Adresse: Riskærvej 12, Badskær, 9352 Dybvad

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005066

Type:  Landejendom

Boligareal: 215 m2

Grundareal: 88.880 m2

Rum:  6

Værelser: 5

Antal plan: 2

Byggeår: 2008

Energimærke:  B

Pris: 3.398.000 kr.

Ejerudgifter: 2.793 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Naturskønt beliggende landsted med flot stor erhvervshal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER