Golfklubben søger ny ildsjæl til caféen

Golfklubben søger ny ildsjæl til caféen

13. december 2019 - kl. 0:12 - af

Efter 11 år i Sæby Golfklub har den nuværende forpagter efter eget ønske valgt at udtræde af aftalen. Dermed er 31. december sidste dag i den nuværende Sæby Golf Café, der siden 2008 har været ejet og drevet af den nuværende forpagter.
Golfklubben skal derfor på udkig efter en ny ildsjæl til lokalerne i klubhuset ret ved Sæbygaard, hvor de. ca. 800 lokale medlemmer og årligt ca. 4500 gæster har sin gang.

Bestyrelsen har derfor håb om at interesserede parter vil henvende sig til golfklubbens sekretariat v/Inge Thomsen på tlf. 98 46 76 77 eller mail: saeby@golf-klub.dk og høre nærmere.

Der vil i første omgang ikke blive opslået ønsker og krav til ansøgere, men en opfordring om, at alle interesserede er velkomne til at sende en beskrivelse af deres idéforslag med beskrivelse og visioner, vedlagt CV og budget for driften.
Henvendelser vurderes løbende og skal være modtaget senest 8. januar 2020.

Ejerskifte i caféen Sæby Golfklub kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfklubben søger ny ildsjæl til caféen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER