Anders Brandt Sørensen (S): Velfærd til alle

BYRÅDET_Anders_Brandt_Sørensen_2

Anders Brandt Sørensen (S): Velfærd til alle

13. december 2019 - kl. 11:45 - af

På 0-6-årsområdet er der skabt en forventning om bedre normeringer fra Christiansborg. En forventning, som ad åre skal indfries. Allerede i 2019 valgte vi at skrabe 5,29 mio. kr. sammen til bedre normeringer i daginstitutionerne. Det lindrede, men der mangler stadig mere pædagogisk personale i vores institutioner, og vi er overordentlig glade for, at Christiansborg er ”hoppet med på bølgen”. Vores dygtige pædagogiske medarbejdere knokler, og jeg er enormt stolt af at være formand for området. Den faglige stolthed er høj, og jeg skal hilse at sige, at alle trygt kan aflevere deres børn i vores daginstitutioner. Men der mangler kolleger, så vi kan højne det pædagogiske arbejde. Og derfor skal vi også fremadrettet blive ved med at arbejde for bedre normeringer. Socialdemokratiet deler fuldstændig synspunkterne hos de forældregrupper, som lokalt og på landsplan kæmper for bedre normeringer. Det er væsentligt, at de allermindste i vores kommune får en tryg og god start på livet. Hver en krone fra Christiansborg vil blive kanaliseret direkte hen til bedre bemanding i daginstitutionerne.

Og det er enormt vigtigt, at de folketingspolitikere, der lover flere penge til området, leverer varen. Det skyldes den væsentlige pointe, at hvis kommunen skal skaffe de 40-50 mio. kr., som minimumsnormeringer koster, så vil det betyde drastiske og ødelæggende besparelser for skoler, handicappede, ældre osv. Det har vi ikke til sinds at gennemføre. Og hvis der er nogle partier, der stikker os andre blår i øjnene i forhold til, at kommunen nemt kan skaffe 40-50 mio. k.r, så synes vi, de anstændigvis skal anvise, hvor i budgettet pengene kan findes. Socialdemokratiet ser i hvert fald ikke penge i den størrelsesorden ligge ubrugt hen.

Hvis det gør os til dårlige byrådspolitikere, at vi tænker på alle grupper i samfundet, så er vi dårlige byrådspolitikere. Men vi er i så fald stolte af titlen.

Formand for Børne & Ungdomsudvalget,
Anders Brandt Sørensen(S)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anders Brandt Sørensen (S): Velfærd til alle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER