Ny ledende overlæge i Børne- og ungdomspsykiatrien

Ny ledende overlæge i Børne- og ungdomspsykiatrien

9. december 2019 - kl. 0:45 - af

Linda Hardisty Bramsen tiltræder 15. januar 2020 som ledende overlæge i Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland. Hun kommer fra en stilling som afsnitsledende overlæge i ungdomspsykiatrien i Region Midtjylland.

Dygtig og visionær fagperson med masser af energi
Lægefaglig direktør i Psykiatrien i Region Nordjylland, Tina Gram Larsen, glæder sig til det kommende samarbejde med Linda Hardisty Bramsen.

– Jeg kender Linda som en dygtig og visionær fagperson med et højt energiniveau, så jeg er sikker på, at hun vil blive en gevinst for de mange patienter i Børne- og Ungdomspsykiatrien, siger Tina Gram Larsen.

I 2018 blev knap 3000 patienter behandlet i Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland.

Lyst til mere ledelse
47-årige Linda Hardisty Bramsen har de seneste knap 5 år været afsnitsledende overlæge for ca. 80 medarbejdere i ungdomspsykiatrisk sengeafsnit i Skejby-Herning samt de tilhørende specialiserede ambulatorier.

– Her har jeg været med til at udvikle retningen og skabe gode resultater med blandt andet nedbringelse af tvang. Det har givet mig lyst til at prøve kræfter med mere organisatorisk ledelse, og med store børn på vej til at flyve fra reden, så er jeg klar til nye udfordringer, siger Linda Hardisty Bramsen, som ser frem til at starte sit nye job med fokus på kliniknær ledelse med dagligt fremmøde:

– Jeg kan godt lide Region Nordjyllands værdier, hvor der bliver arbejdet meget med inddragelse. Samtidig kan jeg mærke, hvordan folk ligesom jeg brænder for deres arbejde med børne- og ungdomspsykiatrien. Selv afsluttede jeg for 7 år siden min speciallægeuddannelse her i Region Nordjylland, og allerede dengang var der et rigtigt godt miljø.

Vil udvikle det tværsektorielle samarbejde
Når Linda Hardisty Bramsen skal pege på sine mærkesager, så handler det blandt andet om børn og unge med personlighedsforstyrrelser og selvskade samt udviklingen af det tværsektorielle samarbejde.

– Børne- og ungdomspsykiatrien har jo været i en bragende udvikling både fagligt og i forhold til antal patienter. Hvordan hjælper vi patienterne på benene, så de har det godt, og de får mulighed for at holde fast i deres eget liv uden lange indlæggelser? Det kræver udvikling, samarbejde og samskabelse på tværs af sektorer og med patienterne, siger Linda Hardisty Bramsen.

Derudover ser hun frem til at blive en del af en stærk forskningstradition i Psykiatrien i Region Nordjylland, hvor hun vil slå et slag for yderligere forskning på det børne- og ungdomspsykiatriske område.

Privat er Linda Hardisty Bramsen gift på tyvende år og har to døtre på 17 åg 20 år. Hun bor på et mindre landbrug syd for Aarhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny ledende overlæge i Børne- og ungdomspsykiatrien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger