Fint byhus med allerbedste beliggenhed nær havn og strand

Fint byhus med allerbedste beliggenhed nær havn og strand

8. december 2019 - kl. 0:05 - af

Nybolig Sæby: Huset ligger i den gamle del af Sæby og er bygget i 1847. Når man parkerer langs med vejen foran det gule hus i Strandgade nr. 40 har man hoveddøren foran sig. Man bliver budt velkommen i den hyggelige entre som er med røde gulvklinker og synlige syldsten mellem entre og stue. I stuen er der et fint lysindfald fra vinduet ud mod gaden samt et fint kig fra de dobbelte døre ud mod terrassen. I stuen er der god plads til sofagruppe samt hyggekrog med et par gode stole, fra stuen er der trappe til 1. sal. Fordelingsgang til køkken, alrum og badeværelse. I fordelingsgangen er der skab og garderobe til overtøjet. I badeværelset er der en god rummelig bruseniche beklædt med lyse fliser, på gulvet er der sorte “bløde” sten. Stort spejl og massiv træbordplade under til vasken. Fra gangen kommer man ind i køkkenet som er adskilt af en halvmur til alrummet. Her er et landkøkken i lys farve med massiv træbordplade. Man har valgt at sætte hylder op i stedet for overskabe, hvilket giver et mere luftigt indtryk. Her er godt med køkkenbordplads og fra køkkenet er der udgang til gårdhaven. Alrummet er lyst og rummeligt, det er også her husets brændeovn står. I underetagen er der synlige bjælker i loftet og fyrretræsgulv i alrum og stue samt klinkegulv i de øvrige rum. Overetagen er indrettet med et repos som fordeler til værelserne. På højre hånd ligger et dejligt værelse med et fint lysindfald fra kvisten. Fra værelset er der adgang til et mindre værelse som i dag bruges som walk-in-closet, det er muligt at fjerne væggen mellem værelserne da dette er en let væg. Videre er der adgang til to værelser mere som begge er utrolig hyggelige og har fint lysindfald fra kvistene.

I gårdhaven er der låge ud til passagen ud til Strandgade. I gårdhaven ligger de gamle pigsten, og her ligger det isolerede udhus. Udfor stuen ligger den overdækkede terrasse, hvor de varme sommeraftener kan nydes. Videre ned i haven kommer man til endnu en skøn flisebelagt terrasse hvor familie og venner kan mødes omkring grillen og hygge sig. Haven er ellers med græsplæne, frugttræer og endnu en overdækket terrasse med bålplads og bagerst i haven står drivhuset.

Hele ejendommen oser af hygge, god stemning og bærer præg af at være utrolig velholdt. Huset er holdt i lyse farver og der er en “rød tråd” i indretningen som klæder et hus i den alder utroligt godt. Vi glæder os til at fremvise denne perle i et af Sæby´s mest hyggelige kvarterer – tag kontakt tlf. 9840 1200 og aftal tid.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/strandgade/105085/933269

Sag nr.: 933269

Adresse: Strandgade 40, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.495.000, –

Udbetaling: Kr. 125.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.684, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 10.147,-/8.820,-

Bolig areal: 115 m2

Grund: 699 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1847/1996

Energimærke: B

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fint byhus med allerbedste beliggenhed nær havn og strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger