Projekt Letkøb Hørby er kommet godt fra start

Projekt Letkøb Hørby er kommet godt fra start

6. december 2019 - kl. 8:24 - af

Arbejdsgruppen skriver på Facebook: “Mange tak for det store fremmøde i Enigheden mandag den 2. december samt  for den store opbakning, vi er kommet rigtig godt fra start og har nu været fælles om at opnå et flot resultat, men vi mangler lige det sidste, så hvis du vil hjælpe byens forretning, er du velkommen til at gå til dine naboer, samt dem du ellers kender og få dem med på vognen, så vi sammen kan nå målet”.

Føler man måske selv, at man kan støtte med lidt mere, har man stadig mulighed for at hæve sit bidrag. Og husk – uden en lokal købmand, ender byen med at blive en soveby, med få tilflyttere og lavere huspriser til følge.

Her under er det foreløbige resultat og så lige et skema (som kan hentes hos Børge, Leif og hos bageren) til at tegne flere anparter på.

04-12-2019 Anpart 04-12-2019

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Projekt Letkøb Hørby er kommet godt fra start' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER