Politiet mørklægger efterforskning i Sæby

Politiet mørklægger efterforskning i Sæby

6. december 2019 - kl. 10:56 - af

En utilsigtet hændelse på en adresse på Kornblomstvej i Sæby torsdag eftermiddag er det nærmeste Nordjyllands Politi vil oplyse om den efterforskning, som både torsdag og her til formiddag foregår på adressen.

Torsdag eftermiddag var der både politi og ambulance til stede på adressen i Sæby, og politiet teknikere er også til stede på adressen, skriver TV2 Nord.

– Der er ingen, som er kommet alvorligt til skade. Derudover har jeg ingen kommentar, siger vicepolitiinspektør John Lamp Henriksen fra Nordjyllands Politi.

Sagen efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvilket betyder, at der er en eller flere betjente, som er en del af efterforskningen. Ifølge TV2 Nords oplysninger bor der ikke politibetjente på adressen i Sæby.

Hvad der er foregået på adressen holder politiet internt.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet mørklægger efterforskning i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER