Velbesøgt møde om udbud af TV-kanaler

Velbesøgt møde om udbud af TV-kanaler

5. december 2019 - kl. 8:41 - af

Tirsdag aften havde Sæby Antenneforening indkaldt til medlemsmøde på Hotel Viking.

Mødet var kommet i stand, fordi der de seneste uger har været megen diskussion såvel lokalt som på landsplan om, hvad der reelt vil ske fra nytår, når Discovery Channels kanaler ikke længere vil være at finde i YouSees udbud af TV-kanaler.

Sæby Antenneforening har en kontrakt med YouSee om levering af signaler frem til og med 2021, så ændringerne vil også betyde ganske meget for mange TV-seere i Sæby-området.

For de mange fremmødte blev det en informativ aften, hvor mange blev klogere på de reelle fakta. Mange myter og rygter blev manet i jorden, og der var stor spørgelyst – primært i forhold til, hvordan man selv blander sin pakke, og hvilket udstyr, der skal benyttes.

”Til det kunne vi oplyse, at vi i butikken hos Sæby Antenneforening naturligvis gerne vil hjælpe medlemmerne på vej, og samtidig er der mange penge at spare ved at sammensætte sin egen programpakke,” forklarer formanden for Sæby Antenneforening, Jørgen Steen Jensen, der fandt, at man havde en god aften med en meget god og konstruktiv dialog i flotte faciliteter hos Hotel Viking.

Der blev på mødet også vist eksempler på, hvordan man kan kombinere programpakker og streamingtjenester.

På mødet forklarede konsulent hos YouSee om baggrunden for situationen, og om hvorfor den nuværende aftale ikke var blevet forlænget. Han orienterede samtidig om YouSees nye tilbud, og han nærede samtidig forhåbning om, at der vil blive fundet en for alle parter brugbar løsning.

Tekst: Per Rye

antenne

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velbesøgt møde om udbud af TV-kanaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger