Ophør af rullende skolestart til udtalelse

BYRÅDET_Anders_Brandt_Sørensen_2

Ophør af rullende skolestart til udtalelse

5. december 2019 - kl. 15:04 - af

På Børne- og Ungdomsudvalgets møde den 10. december skal politikerne beslutte, om de ønsker at sende ophør af rullende skolestart til udtalelse i skolebestyrelserne.

Ophør af rullende skolestart blev vedtaget i forbindelse med Budget 2020. Efter offentliggørelse af budgetforliget modtog administrationen en henvendelse fra en skolebestyrelse vedrørende udtaleret for bestyrelserne i forbindelse med ændringen. Kommunens jurist anbefalede efter vurdering også at inddrage Undervisningsministeriet i den endelige afklaring af, om beslutningen kræver indhentning af udtalelser fra skolebestyrelserne.

Undervisningsministeriet har svaret, at der også skal indhentes udtalelser fra skolebestyrelserne i forbindelse med ophør af rullende skolestart.

Børne- og Ungdomsudvalget behandler derfor på mødet den 10. december sagen, hvor det indstilles at sende ophør af rullende skolestart til udtalelse frem til den 28. januar 2020.

– Jeg lægger op til, at udvalget sender det til udtalelse i skolebestyrelserne. På den måde får de anledning til at fortælle os, om de har input, der kan betyde, at beslutningen efter deres mening bør ændres, udtaler Børne- og Ungdomsudvalgets formand Anders Brandt Sørensen.

– Der skal ikke herske tvivl om, at jeg som udvalgsformand er glad for beslutningen om at finde ressourcer til at afvikle den rullende skolestart, siger Anders Brandt Sørensen og fortsætter: – Det er set med mine øjne den bedste løsning at starte samlet i august, når man begynder i skolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ophør af rullende skolestart til udtalelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER