Stor opbakning til mødet om dagligvarebutik i Voerså

Stor opbakning til mødet om dagligvarebutik i Voerså

4. december 2019 - kl. 14:51 - af

Der var sat små 100 stole frem fra start, men det var langt fra nok, så der blev fundet flere stole frem.

Jørgen Engbjerg, som er arbejdsgruppens indpisker, bød velkommen og indledte kort med at fortælle om projektet, og Henrik Thomsen fra HOME fortalte om vigtigheden af, at en by kan tilbyde indkøbsmuligheder i sit nærområde. Derefter førte Hans Melgaard, Dagrofa, de mange tilhørere igennem en detaljeret fortælling omkring det, at opføre en dagligvarebutik på baggrund af borgeropbakning. Han fortalte om lignende projekter rundt i landet, hvor Dagrofa alene i 2019 har startet 8 butikker op efter samme princip.

Arbejdsgruppen er super glade for opbakningen til aftenens møde og håber, mange tegner anparter i projektet. Jørgen Engbjerg satte pres på ved at sige, at arbejdsgruppen giver den fuld gas i de næste måneder for at konstatere, om den økonomiske forudsætning kan findes.

Det vil sige, at der i perioden frem til 31. januar 2020 kan gives bindende tilkendegivelse af at tegne anparter. Anparterne koster 2.500 kr. I løbet af februar/marts besluttes det så, om projektet kan gennemføres, så bliver der inviteret til næste borgermøde, og først midt på året 2020 skal der indbetales til de anparter, som man har tegnet sig for.

Se mere om projektet på: http://www.voersaa-by.dk/projekter/

Tegn anparter her: http://www.voersaa-by.dk/koebmandsprojekt-tilsagn-om-koeb

Man kan kontakt Jørgen Engbjerg på tlf. 4079 4079 eller Bjarke Laubæk  tlf. 2787 5888, hvis man vil høre mere.

En kommentar til “Stor opbakning til mødet om dagligvarebutik i Voerså” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Stor opbakning til mødet om dagligvarebutik i Voerså”

  • Hi there to every one, the contents existing at this site are truly awesome for people experience, well, keep up the good work fellows.|

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor opbakning til mødet om dagligvarebutik i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER