Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage

Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage

4. december 2019 - kl. 11:31 - af

Sæby og Omegns jagtforening afholdte torsdag den 28. november skolejagt, sammen med elever fra 8. og 9. klasse fra Sæbygaardskolen i Gybels/Kjeldgaards plantage. Eleverne har et valgfag, med bl.a. fiskeri og jagt.

Inden jagten havde eleverne modtaget undervisning af naturvejleder Bo Storm fra kommunen, han havde været forbi skolen, og efterfølgende var der mødt godt 20 af jagtforeningens medlemmer op, for at hjælpe med afholdelse af jagten.

På jagten blev der set både dådyr, rådyr, ræv, hare, ænder og snepper, og der blev nedlagt et rålam og en hare.

Efter paraden blev der grillet ryg, kølle og lever fra det nedlagte lam, men der blev også plads til en gang pølser til frokost.

Eleverne havde en rigtig god dag og fik et godt indblik i jagtens glæder.

image2 (1) kopier

En kommentar til “Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage”

  • Stor ros til jagtforeningen og kommunen. Dejligt at se unge mennesker der lærer hvor maden kommer fra og ikke bare fra en vacuumpakke i et supermarked. Det er sådan man lærer bedst, at sætte pris på råvarerne og naturen og forstår at passe på miljøet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolejagt i Gybels/Kjeldgaards plantage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER