Julemarkedet på Voergaard fortsætter i weekenden

Julemarkedet på Voergaard fortsætter i weekenden

4. december 2019 - kl. 0:59 - af

Voergaard Slot inviterer til ”julebal” og stort julemarked 7. og 8. december.

Traditionen tro inviterer Voergaard Slot til ”Jul på Slottet” med både et smukt oppyntet slot og stort udendørs julemarked med hele 80 boder. I den kommende weekend er det årets sidste chance for at besøge Voergaard til masser af julestemning for hele familien.

Det er fjerde år i træk, Kongelig hofleverandør, Bjarne Als fra Bering House of Flowers, pynter Voergaard op til jul. I år er temaet julebal på slottet, og gæsterne kan opleve overdådige juletræer, blomster, dekorationer og ikke mindst en række smukke kjoler, designet af Kathrine Kaysen (også kendt som Mie i ”Far til Fire” filmene). I slottets kælder kan gæsterne lune sig på gløgg og æbleskiver, og i den store lade har mere end 80 boder taget plads til det årlige julemarked.

Den kommende weekend er sidste chance for at lægge vejen forbi jul på Voergaard i denne omgang, og på slottet glæder man sig allerede til igen at slå dørene op til julehygge:

  • Jul på Voergaard er noget ganske særligt, og vi glæder os til at byde både store og små inden for til ægte julestemning og masser af hygge på både slottet og til julemarked, siger Verner Krogh, chefguide på Voergaard Slot.

Kongelig udsmykning og stort julemarked
Siden 2015 har Bjarne Als fra Bering House of Flowers pyntet slottet op til jul, og ligesom hos gæsterne har Jul på Voergaard sneget sig ind under huden på den Kongelige Hofleverandør:

  • Når vi pynter Voergaard, er det nærmest som om, at slottet bliver ”vores”. Stedet er intet mindre end en enestående setting for os, og vi håber, at vores engagement skinner igennem, så gæsterne igen i år kan lade sig rive med af stemningen på slottet, siger Bjarne Als.

Også udenfor breder julestemningen sig, og i den store lade, hvor slotsalléen begynder, kan både store og små besøge det store julemarked med alt, hvad et julehjerte kan begære. Gæster kan købe julepynt, adventsgaver og lune sig på gløgg, æbleskiver og andre godter, der hører julen til.

Sidste weekend med Jul på Voergaard finder sted den 7. – 8. december. Åbningstider og detaljer kan findes på https://www.voergaardslot.dk/jul-paa-slottet/

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julemarkedet på Voergaard fortsætter i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER